Pieniä suuria tekoja

Avtin-5 baarikeikka

Olimme saaneet tehtäväksi hakea datapaketin Avtin-5:ltä Rautakrouvista. Hinta oli sovittu 1000 krediitiksi. Saimme 1500 krediittiä ja asianmukaiset paperit. Saavuimme planeetalle, rekisteröidyimme tylsistyneelle Bureau of Ships and Services -virkailijalle, ja suuntasimme Rautakrouviin.

Baarissa Crako koodasi Oil-Bucketin lähettämään näkymästään streamin muiden datapadeille, ja ohjasi OB:n baarin ovelle pitämään vahtia. Baariin tuli epäilyttävä tyyppi etsien jotakuta. Hän ei löytänyt kuitenkaan etsimäänsä ja lähti ulos. Puhelimeen hetken puhuttuaan hän jatkoi matkaa. Crako seurasi OB:n kanssa epäilyttävää tyyppiä, joka tapasi muita epäilyttäviä henkilöitä. Tunnistimme heidät rikollisorganisaation Kolme Arpea jäseniksi. He olivat olleet baarissa etsimässä oranssitukkaista henkilöä.

Hetkeä myöhemmin baariin astui oranssitukkainen nainen. Hän pyysi paketista aluksi 3000 krediittiä, katsellen hermostuneesti ympärilleen. Crako fiksasi OB:n saamoja vaurioita ja onnistui korjaamaan vanhojaki, nopeuttaen droidia. Tarkastimme, että datalevy sisältää oikean tiedon. Maksuhetken tullessa sisään astui tutut Kolmen Arven jäsenet. Huusimme “Pommi!” ja kaikki jähmettyivät. Nainen yritti napata salkun, onnistumatta siinä. Pelottelimme jengiläisiä perääntymään ja pääsimme livahtamaan ulos.

Pakenimme huoltotunneleita kohti, mutta perään lähteneet sotilaat saavuttivat meidät ennenkuin pääsimme sisään. Meidän bluffi miinoilla uhkailuista meni pahasti mönkään. Kuului käsky antautua, emmekä tietenkään suostuneet, jolloin alkoi tulitus. Saimme hieman vammoja. Crako alkoi leikkaamaan huoltotunnelia suojaavaa metallilevyä auki, muiden viivytellessä sotilaita. Saimme huoltotunnelin auki, OB:n öljytessä sen edustan.
Syöksyimme sisään, mutta nainen sai osumia tainnutusaseista. Hän kuitenkin lähti rahojen perään hieman pökerryksissä. Eksytimme takaa-ajajat, ja annoimme naiselle tonnin. Nainen erkani joukosta epäkiitollisena. Jatkoimme matkaa aluksellemme.

BOSS-virkailija näytti olevan tarkkaavaisempi kuin saapuessa. Hän kertoi että meillä olisi tunnin odotusaika poistumiskiellon takia. Pyysimme häntä oluelle, mutta hän joutui kieltäytymään. Häneltä kuitenkin jäi aluksen kirjaaminen kesken. Odottelimme tunnin ja pääsimme matkaan.

Datalevyllä löytyi tietoa laivaston liikkeistä tällä alisektorilla. Siltä löytyi myös meidän perään lähteneen luutnantin nimi: Nazra Thridd.

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.