Pieniä suuria tekoja

Ep VI: Deep Cover Droid

Saimme Kurkilta tehtäväksi soluttautua Herath alisektorin Nanth Sentinelille ja löytää hopeinen KD-3PO -protokolladroidi. Protokolladroidin sisällä on nauhoituslaitteet. Siellä tehtävämme oli saada droidi pois tai ainakin data sen sisältä. Toissijainen tehtävä oli peittää jälkemme.

Atenzion veli Arestio on töissä Nanth’rilla, joten Atenzio naamioitiin häneksi. Meillä oli myös mahdollisuus ottaa yhteys Karjuun, joko datan piilotukseen, kyyditykseen tai rytisyttelyyn. Saimme puhtaat imperiumin dokumentit. Crako sai Herath Construction -yhtiön rakennustarkastajan paperit. Herra Whitelle järjestyi yhtiön edustajan paperit. Saimme tietoomme, että turvallisuusviraston agentti, jonka kohtasimme aiemmin, on asemalla vastaavana.

Saavuimme planeetalle ja nousimme hissillä asemalle. Huomasimme paikalla olevan lukuisia Stormtroopereita. Huomasimme myös, että planeetan pinnalla oli kilpigeneraattoriverkosto rakenteilla. Kuulimme työmiehiltä, että työpäällikkö Boshilta, seiskatelakalta, löytyy parhaat viihteet kanttiinissa. Haahuilimme sinnepäin tarkkaavaisena. Koitimme löytää avoimen dataliittymän eli keskeneräisen terminaalin, mutta arvelimme lähimmän löytyvän keskeneräiselltä kasitelakalta.

Hakkeroimme linkin ja saimme selville, että KD-3PO on päällystön ravintolassa ja sen restraining boltin specsit. Saimme droidin liikkeet myös valvontaamme. KD-3PO on korkeamman turvallisuusluokituksen droidi, mutta saimme hieman tietoja sen hakkerointia varten. Droidi oli eversti Dubwa Bruntilla, mutta oli korvamerkitty amiraali Hastus Bertinelin käyttöön.

Suostuttelimme Boshin hommaamaan meille kutsun päällystön kerholle, ja hän lupasi sen yrittää hommata maksusta. Kävimme myös hommaamassa meille paremmat puvut päälle ja tehokasta laksatiivia annos. Pääsimme Nanth’rin palmut -ravintolaan, saimme pöydän ja pääsimme syömään. Menimme komentaja Lanji Dracin juttusille. Kuulemma amiraali itse ei ollut vielä saapunut asemalle, mutta järjestelmään kyllä, ja oli ilmeisesti tulossa kerholle. Drac esitteli Atenzion ja Whiten everstille. He saivat laksatiivin sujautettua everstin juomaan ja muutamia yksityiskohtaisia tietoja Avdinin tapauksista.

Eversti poistui pian “työasioille”. Crako napsautti droidin pois päältä ja uudelleenohjelmoimme restraining boltin. Käskimme KD:n ulos takaovesta. Itse poistuimme etuovesta ja kuljetimme droidin neuvotteluhuoneeseen. Operoimme droidin ja löysimme vakoilulaitteen, otimme sen talteen, ja palautimme droidille vanhan restraining boltin.

Palasimme hissille ja lähdimme alas päin. Matkalla alas, kuulimme, että telakka kasin vahingon takia alhaalla kaikki kuulusteltaisiin. Alhaalla stormtroopereiden lähestyessä aloimme agitoimaan väsynyttä työporukkaa onnistuneesti. Pääsimme heidän ohi, ja meidät vietiin Uaran Piroc -nimisen ISB-agentin luokse kuulusteltavaksi. Heitimme dokumentit pöytään.

Hetken tutkittuaan, hissiltä päin alkoi kuulumaan nujakoinnin ja blastereiden ääniä. Epäluuloinen agentti lähti stormtroopereiden avuksi, jättäen kaksi sotilasta vartioimaan meitä. Herra White alkoi heittämään tainnutuskranaattia, mutta käsien täristessä tiputti sen maahan. Sotilaat hyppäsivät ulos ajoissa, mutta me emme ehtineet. Lukitsimme oven heidän perässä. Atenzio menetti tajuntansa ja lähdimme pakenemaan häntä raahaten. Laitoimme viestin Karjulle, että kaipaamme kipeästi harhautusta. Pääsimme Aavikkorotalle ja pakomatka alkoi. Meitä auttoi paossa valtaisa räjähdys, jonka oletimme olevan Karjun käsialaa. Aluksella jouduimme hetken jonottamaan ennen lähtöä, joten rentouduimme oluen ja uutisten äärellä.

Comments

MuadMouse Tepezu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.