Pieniä suuria tekoja

Ep VII: Fog of War, part 1

Kurkki kertoi, että Delana Qwikilla on jotain kapinaliitolle tärkeää lastia. Viimeinen kontakti häneen oli noin 10 päivää sitten, eikä Kurkki ole sen jälkeen kuullut hänestä. Hänet ja hänen aluksensa Tähtikäärme oli viimeksi nähty Nanth’rilla 20 päivää aiemmin.

Menimme tapaamaan Bivoa, Delanan ja Crakon entistä miehistön jäsentä, hänen omistamaansa Kantiini ja Kanikonttoriin. Kuulimme, että Delana oli tilannut kuusi selviytymispukua häneltä. Ne olivat saapuneet 16 päivää sitten Nanth’rille. Kysyimme myös Auganin, entisen miehistön pilotin, majapaikkaa. Kuulimme, että Augan oli käynyt kanittamassa tavaraa pari päivää aikaisemmin, ja majailee slummeissa Peliluolan kulmilla. Suuntasimme slummeihin etsimään häntä.

Löysimme Auganin pelaamasta avaruussimulaattoria aineissa. Iskimme häneen stimmiä ja saimme selkoa sen verran hänen puheistaan, että Delana oli kysynyt häneltä Afgan verhosta, ja miten siitä pääsee läpi. Delana oli lähettänyt viestin 4 päivää sitten holonetin kautta. Laitteen välitti joku kolmen arven jäsenestä (normaalia kuriiritoimintaa). Utelimme verhosta ja Augan kertoi sen olevan ohut pulsarin lähellä. Se olisi todennäköisin kohta mennä läpi. Kuulimme, että Delanalla oli sinisellä alueella kontakti nimeltä Tang Raue, joten menimme tapaamaan häntä.

Herra Raue otti meidät vastaan ylellisessä asunnossa. Hänellä oli ollut tapaaminen Delanan kanssa jokin aika sitten, mutta Delana ei ollut ilmestynyt. Delana oli udellut Jabba the Huttista ja Delanalla oli ilmeisesti jotain asiaa hänelle. Delana oli kysellyt myös Avdin-5:stä ja sen yhteydestä kansanvaelluksiin kloonisotien aikaan. Avdin-5:llä liikkui tarinoita sinisulkaisesta soturista, Aquendasta, joka piileskeli ja toipui vakavista vammoista siellä kloonisotien loppuvaiheilla. Tarinoiden mukaan hänellä oli miekka joka hohti valoa.

Koitimme tiedustella kontaktien kautta, onko Delanaa tai hänen nykyistä miehistöä (Wuf, Soncha ja Orfa) näkynyt, ja saimmekin jäljitettyä heitä jonkin matkaa. Pyysimme audienssia Kurkkin kanssa seuraavalle päivälle ja keskustelimme tilanteesta hänen kanssaan. Hän kertoi, että kapinaliitolla on todennäköisesti kontakteja Afgan verhon läheisillä tutkimusasemilla. Pyysimme, että hän toimittaisi meille skannauksia verhosta pulsarin lähistöltä. Pakkasimme aluksen pikaisesti, ja lähdimme matkaan verhoa kohti.

Comments

MuadMouse Tepezu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.