Pieniä suuria tekoja

Episode IV: Outback

Saimme tehtävän kuljettaa vankimme Geta Omega planeetalle odottamaan kuulustelijatiimiä. Tehtävämme oli myös kartoittaa paikallisia resursseja. Herra White jäi planeetalle viimeistelemään sopimuksia. Crako modasi land speederiin ammuttavan hinausköyden. Nimesimme land speederimme uudelleen modaamisen jälkeen Viidakkorotaksi.

Kontaktimme kylässä (nimeltä Stranglehold, n. sadan pakolaisen kyläpahanen) oli henkilö nimeltä Haru. Löysimme Sheriffi Harun paikallisessa kapakassa. Hän antoi meille kiertokäynnin ja huomiomme kiinnittyi raunioihin jotka oli ikään kuin muotoutuneet kivestä.

Kiertokävelymme aikana vanki yritti paeta aluksemme ruumasta, mutta OB oli liian hyvä vahti ja varoitti meitä. Veimme vangin kylän putkaan ja OB jäi käytävälle vahdiksi. Crako parkkeerasi Viidakkorotan putkan taakse ja haki sikspäkin olutta kaveriksi. Atenzio meni kapakkaan, vuokrasi huoneen, nappasi huumaavaa Keskiyön mahlaa ja näki mukavia unia.

Aamulla keskustelimme hieman vangin kanssa, joka ei näyttänyt murtumisen merkkejä. Atenzion jäädessä putkalle. Crako lähti aluksella skannailemaan ympäristöä ja lähetti datat Atenziolle analysoitavaksi. Atenzio löysikin kartoista raunioita noin kilometrin päässä kylästä. Kysyimme Harulta, onko kylässä henkilöä meille oppaaksi. Haru neuvoi menemään ithoriaanin, Vanhan Lusikan luokse. Oli jo myöhä, joten Crako meni speederiin tutkimaan hetkeksi karttoja ja Atenzio meni kapakkaan tarinoimaan uroteoista paikallisille.

Aamulla menimme vanhan lusikan juttusille ja hän suostui opastamaan meitä. Seurasimme häntä usean tunnin ajan ja saavuimme raunioille. Tutkimme ympäristöä kunnes oppaamme kävi vaiteliaaksi ja sanoi kasvien aistivan jotain pahuutta, palasimme kylään. Kylässä huomasimme saluunassa vilskettä ja menimme kuulemaan uutisia. Imperiumin uutisten mukaan Alderaan oli tuhottu. Veimme “ilouutisen” myös vangillemme, joka näytti pidättelevän kyyneliä.

Palasimme saluunaan, jossa Atenzio nappasi “avohakkuut” ja sammui. Crako torkahteli speederissä. Aamulla kuulimme planeetan suojelijan, piraattikapteeni Bartol P’sonin olevan tulossa planeetalle ja kylässä kävi kuhina sen takia. Menimme katsomaan tapahtumaa. Juttelimme hänen kanssaan ja hän kertoi tuholaitosta nimitettävän Kuolontähdeksi. Kerroimme vangistamme, jonka hän halusi tavata. Vanki oli kuitenkin karannut puoli tuntia aiemmin ja ajojahti alkoi. Crako meni alukselle skannaamaan, mutta ei löytänyt viidakosta elonmerkkejä. Atenzio kiipesi korkealle tähystelemään. Hänkään ei nähnyt karkuria, joten hän lähti tapaamaan Vanhaa Lusikkaa. Atenzio jäi kuitenkin ilkeään kasviin hetkeksi jumiin.

Crako huomasi jonkun lämmittelevän tavernan antennia lähetystä varten ja hän töytäisi antennijärjestelmää hieman Valkoisella Kiitäjällä. Antenni vaurioitui, mutta saluunassa syntyi pieni tulipalo. Atenzio oli sillä välin suostutellut Vanhaa Lusikkaa aistimaan kasvien kautta karkuria. Kasvit kertoivat Karkurin olevan saluunassa. Crako huomasi aluksen skannauksella sadeviitan pukeutuneen saluunasta pakenevan hahmon, jonka hän raportoi lähestyvälle Atenziolle. Atenzio seurasi naista, hiipi hänen peräänsä erään majan oviaukolle ja heitti tainnutuskranaatteja sisään. Hän sai tokkuraisen naisen pian uudelleen vangiksi.

Crako laskeutui aluksella kapteenin uhkailtua tulen avaamisella, asteli ulos, ja sai kapteenin raskaasta nyrkistä. Hetken makoiltuaan Crako pahoitteli tilannetta ja lupasi kapinaliiton korvaavan aiheutuneet vahingot, jonka jälkeen kapteeni ja Crako lähtivät yhdessä kaljalle. Atenzio vei vangin alukseen. Jonkin ajan jälkeen kapteeni lähti matkaan. Crako teki laskelmat ja raportit vahingoista ja korjasi osan vahingoista. Jäimme odottamaan kuulustelijoita, jotka saapuivat kuudentena päivänä. Annoimme raportin (ja laskun korjauksista) kapteeni Dar’Veyalle, joka otti vankimme ja vei kuulusteltavaksi. Atenzio sai luvan seurata vangin useiden päivien kuulustelua ja kidutusta.

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.