Pieniä suuria tekoja

Loppuraportti: Taivas lyö tulta

Tehtävä: Taivas lyö tulta
Tehtävätyyppi: Ekstraktio/pelastusoperaatio
Alue: Nanth’ri. Kauppa-/teollisuusplaneetta alasektorin reunalla. Imperiumin läsnäolo vaarallisen korkea.
Tilanne: Suoritettu. Operaatioalueelle ei jäänyt taktista varusteistoa eikä operatiiveja tunnistettu. Solu selvisi ilman vammoja, ekstraktoidun kohteen tila on stabiili. Vahinko Imperiumille vähäinen, yksi partio-osasto mahdollisesti eliminoitu.
Solun jäsenet: Mr White, Crako Zuun, Cia’tenzi’onerw (Atenzio)
Raportin jätti: Operatiivi Blue / Cia’tenzi’onerw (Atenzio)

Komennuksemme piilotella Nath’ri-planeetalla keskeytyi havaitessamme TIE-hävittäjien jahtaaman Y-siipisen syöskylaskeutuvan planeetan teollisuusalueelle. Meidän ei tarvinnut rikkoa aiempia käskyjämme, sillä aluksellamme odotti uusi komennut: pelastakaa aluksen pilotti Liekkilanka. Saimme käyttöömme myös operatiivi Karjun radiotaajuuden, mutta hänen tietotaitoaan ei lopulta tarvittu tehtävän aikana.
Paikansimme aluksen laskeutuneen yhteen ruoankäsittelylaitoksen ilmaventtiileistä. Operatiivi Whiten hankkimien lentolupien ansiosta saamme Valkoisen kiitäjän siirrettyä lähemmäs toiminta-aluetta. Solumme pysyy koko ajan askeleen edellä Imperiumin etsintäpartioita Cracon hoitaman tietosodan ansiosta. Operatiivi Blue toteutti ekstaktiotehtävän suunnittelun matkan aikana.

Tehtäväalueella suostuttelemme droidin levittämään koodattua viestiä, jolla toivomme saavamme yhteyden Liekkilankaan. Tehtaan paksut seinät kuitenkin haittaavat signaaleja, mikä pakottaa meidät murtautumaan kompleksiin, kun Imperiumin turvapalvelun etsintäpartiot saapuvat paikalle. Harkitsemme hetken kuljetusaluksen kaappaamista, mutta luovumme ajatuksesta. Murtautumisen aikana yksi kompleksin työntekijöistä näki operatiivi Bluen kasvot, muttei tunnistanut häntä. Uskomme, ettei tieto saavuta turvapalvelua, mutta tapahtuma voi osoittautua tärkeäksi tulevilla kyseisellä alueella suoritettavilla tehtävillä.

Tehtaan sisällä paikannamme Y-siipisen, joka on neutraloitu protokollan mukaisesti. Saamme vihdoin yhteyden Liekkilankaan, joka on piiloutunut alemman kerroksen generaattorihuoneeseen. Onnistumme ohittamaan tehdasvartijat ja tekemään kontaktin Liekkilankaan nostamatta hälytystä ja ilman kasualiteetteja kummaltakin puolelta.
Lukitsemme silminnäkijät varastoon, sillä solun konsensus tuomitsi heidän eliminoimisensa.

Imperiumin partioraportteja salakuuntelemalla tiedämme, että tehtaan ylemmät osat ovat jo turvapalvelun hallussa, ja aiempi pakoreittimme siten tavoittamattomissa. Liekkilangan haavoittumisen vuoksi taistelu ei ole vaihtoehto, joten pakenemme huoltotunnelien kautta.
Viemäreissä etutiedustelua suorittava Blue osuu turvapartion valokeilaan. Ollakseen vaarantamatta tehtävää hän vetää partion huomion puolensa ostaen aikaa Cracolle ja Whitelle kuljettaa Liekkilanka turvaan riskialueelta. Ennen kuin Blue ehtii eksyttää partion tai menehtyä taistelussa, Craco maksaa palveluksen takaisin hakkeroimalla viemärin sulkuportit ja liikavedentyhjennysluukut huuhtoen jahtaavan partion todennäköiseen tuhoonsa. Blue liittyy soluun kaupungin pinnalla, Valkoisen kiitäjän läheisyydessä.
Liekkilanka salakuljetetaan Kiitäjään matkarullakossa ja Whiten neuvotellessa lähtölupaa Blue vakauttaa Liekkilangan tilan. Toimitamme kohteen sovittuihin koordinaatteihin ja luovutamme hänet eteenpäin.

Huomioitavaa:
Paikallinen lennonjohtosihteeri Thera osoittautui helposti taivuteltavaksi ja on mahdollisesti hyödynnettävissä tulevilla tehtävillä.
Valkoinen kiitäjä kuvattiin lähtiessä. Emme usko aluksen herättäneen epäilyksiä ja lupamme olivat kunnossa, mutta enää emme ole täysin tuntematon toimija.

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.