Annie Heiron "Miss White"

Nuori ja pitkä nainen, osittain jedikoulutettu muttei sisäistänyt oppeja

Description:

Guardian: Soresu defender: Meditative fighter that can defend, but lacks in attacking.

Force Skills:
Sense: sense emotions, sense combat area, sense all living creatures on short range
Influence: alter emotions, give commands

parry, reflect: reduce damage, take strain
Soresu tech: int + lightsabrer to hit
Improved parry: riposte on melee (kuvaus antaa ymmärtää ettei tämmösiä pitäs olla?)

Charasterics:
all 2 but int 3

Skills: (Oonkohan mää muistanut laittaa kaikki alotuksessa tulevat pisteet…?)
Cool 2
Charm 1
Leadership 1
Brawl 1
Vigilante 1
Lore 1
Lightsaber 1

Bio:

Isä: Mr White

Varhainen lapsuus:
Onnellinen ja rikas perhe, taiteilija äiti ja diplomaatti isa. Syntynyt meri planeetalla ja ystävystynyt monien erirotuisten lapsien kanssa. Mieli leikit ja pelit ovat aina olleet vauhdikkaita ja harkintaa vaativia. Annie on yhtä taiteellinen kuin kivi simpukan vieressä, muttei se koskaa äitiä lannistanut, koska tutkimusten mukaan se parantaa loogista ajattelua… Hänen setänsä kertoi aina jännittäviä tarinoita avaruudesta, seikkailuista ja agressiivisista neuvotteluista (kuvitteli tietenkin että ne käydään puheenlahjojen avulla)

Traaginen lapsuus:
Menetti äitinsä epämääräisessä onnettomuudessa, kun oli 7 vuotias tyttö. Isä kohdisti vihansa keisarikuntaa kohti ja etääntyi tyttärestään. Jostain syystä Annie ei tavannut setäänsä tämän jälkeen.
Pian äidin kuoleman jälkeen Annie alkoi aistimaan isänsä ahdistuksen ja vihan ja yritti luoda positiivisia tunteita ainakuin pysytyi. Annie ei tiennyt eikä ymmärtänyt elämän voimasta, mutta hän huomasi sen pystyvän yliluonnollisiin asioihin. Annien lastenhoitaja tajusi pian mistä on kyse ja kertoi isälle. Isä huoli syveni ja ajoi hänet liittymään kapinallisjoukkoihin.

Kapinallisjoukkojen suojeluksessa:
Pian Isän liittymisen jälkeen Annie sai toisen lastehoitajan, Adana, Adana yritti parhaansa kertoa voimasta ja siitä miksi hänen on syytä pysytellä piilossa. Annie aisti kuitenkin, että Adanakaan ei tiennyt asioista kovinkaan paljoa.
Kuukausien kuluessa ja isän seikkailujen varjossa Annie päätti yrittää tukea isäänsä parhaansa mukaan, eli täyttää hänen mielensä positiivisilla ajatuksilla ainakun sai viettää aikaa hänen kanssaa.
Toisinaan Annie tapasi myös Atenzio joka kertoili tarinoita ja Annielle tuli hänen setänsä mieleen tästä ja päätti ryhtyä kutsumaan Atenziota enoksi.
Eräänä päivänä Stein, isä kysyi tyttäreltään Annielta että tahtoiko hän tulla koulutetuksi voimassa, ryhtyä jediksi. Annie ei osannut tehdä valintaa ja antoi isänsä päättää hänen puolestaan, koska isähän on viisas ja tietää mikä on parasta tyttärelleen, eikö niin?

Voimassa kouluttatuminen:
Tapasin ensimmäisen kerran Agwenda merenalaisessa asemassa voiman avulla. Ei kauaakaan kun alkoi ensimmäiset oppitunnut. Oppitunnit sisälsivat yleensä tiasteluun liittyviä asioita ja keskittymistä elävään voimaan.
Turvallisuuden nimissä koulutusta järjestettiin harvakseltaan ja yleensä ulkoavaruudessa. Turhautuminen ja riittämättämyyden tunne kalvasi Annieta. Mestarina Agwenda ei ollut erityisen hyvä (tai Annie ei ollut riittävän hyvä oppilas), mutta hänen kokemuksensa sotilaallisissa tilanteissa oli arvokkaita. Tyylinä oli että hän jätti läksyjä ja puolet oppitunnista käytettiin siihen että mitä oli oppinut viimekerran jälkeen.
Annien seurana oli yleensä joukko kapinallis-sotilaita, joilta Annie oppikin paljon poikamaisia piirteitä ja huonoja tapoja. Huonoista tavoista kuitenkin joutui usein tilille ja päätti yrittää elää sotilaallisen kurin ja järjestyksen mukaisesti.
Annieta koulutettiin myös johtajaksi ja diplomaatiksi, arvokkaaksi kapinaliiton kenraaliksi. Toisinsanoen hänestä tahdottiin kapinaliiton propaganda ase…
Annie ystävystyi professori Thintisyuskseen, joka koittaa auttaa häntä ymmärtämään jedien historiaa ja sitä mitä kirjoitukset sanoo voimasta.
Noin 9 vuoden koulutuksen jälkeen Agwenda lopetti elämisen. Annie vastosi että Agwenda olisi tahtonut kouluttaa hänestä vahvemman, mutta joutui tyytymään tähän ja hänen oli siirryttävä osaksi universaalia voimaa. Nyt olisi Annien aika todistaa oma kyvykkyytensä.

Annie Heiron "Miss White"

Pieniä suuria tekoja MuadMouse SilverySoul