Pieniä suuria tekoja

Uusi alku

Ote Atenzion muistelmista

Sotatoverini Mr White on ollut suorittamassa salaista tehtävää. Meidät lähetettiin etsimään häntä, kun hän oli ohittanut useamman tarkastusikkunan.
Saavuimme planeetalle uudella aluksellamme Yavinin Helmellä. Vihdoin kentällä.
Uudessa solussa on lisäkseni kolme jäsentä: akateemikko Tinthiscus, droidi Iggy sekä tietenkin Pikku Whi- siis Miss White, vanhan toverini tytär.

Kohtasimme kiertoradalla hälyttävän suuren joukon Imperiumin aluksia, mutta onneksi peitetarinamme oli vedenpitävä. Myöhemmin kuulimme, että alukset ovat virallisesti paikalla kitkemässä riesaisaa piraattitoimintaa.

Planeetan pinnalla hankimme välittömästi tukikohdan ja tutustuimme paikalliseen maastoon. Meille kävi heti selväksi, ettei merellinen planeetta muistuttanut Whiten näkyä isänsä olinpaikasta, jota hän kuvasi aavikoita täynnä olevaksi raunioksi.

Illalla teimme tiedustelua Ruosteinen Ruori -kapakassa, sillä arvelin sitä todennäköisimmäksi Whiten piilopaikaksi. Opimme paikallisesta piraattikapteenista, Trendasta, jonka White on ehkä merkinnyt kapinaliitolle hyödylliseksi.

Seuraavana päivänä tapasimme Mr Whiten kontaktin, joka myönsi tavanneensa Whiten ennen tämän katoamista. Raportin mukaan White oli puhunut jotain “holocronista” ennen katoamistaan ja kontakti epäili, että tämä on hylännyt tehtävänsä seuratakseen johtolankaa.
Tähtikartoista tarkistimme, että lähiavaruudessa on useita lupaavia planeettoja, joilta MR White on voinut lähteä etsimään helyään.
Valitettavasti planeetat kuhisevat piraatteja sekä salakuljettajia.

Comments

MuadMouse Taleksi

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.